טורט פרג תפוז ושוקולד חלב

עוגה רכה מאד אפשר להמיר את השוקולד החלב
במריר
תבנית 26
מתכון:
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
100 גרם(כוס) פרג טחון טרי
300 מ"ל מיץ תפוז סחוט טרי
240 גרם קמח תופח (כוס ו3/4)
100 גרם שוקולד חלב קצוץ דק דק
לגנאש
120 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
כף דבש
אופן ההכנה:
להרתיח את מיץ התפוז להוסיף את הפרג וגרידת הלימון
לערבב היטב ולהניח בצד להצטננות
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים
עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף לפי הסדר הבא
שמן, חלמונים,ותערובת הפרג
להגביר את מהירות המיקסר חצי דקה עד שתערובת הפרג תטמע(להזהר לא לשבור את הקצף)
לערבב את כל היבשים ביחד קמח,שוקולד קצוץ ואבקת האפיה
להוסיף לתערובת ב2 פעמים בתנועות עטיפה
לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום 160 מעלות 30 דקות
כשהעוגה הצטננה להמיס את כל חומרי הגנאש לתערובת חלקה
ולשפוך מעל העוגה

כך הקצף צריך להיות נוקשה

לערבב את כל היבשים ביחד