חיתוכיות מייפל ומוס אספרסו

החיתוכיות האלה נולדו לכבוד שמחת תורה
בעלי קנה את חתן בראשית וכמובן כיבוד
המתפללים עלינו אז חיש מהר הכנתי כל מיני עוגות טעימות
ואחת מהן היא חיתוכיות המייפל שכמובן כל הנשים
בבית הכנסת רצו מתכון וקיבלו בשמחה
את האספרסו ניתן להחליף לנס קפה
2 כפות נס מומסות ברבע כוס מים חמים ולקרר
תבנית 30*27
מתכון:
200 גרם חמאה
שרוול ביסקוויטים
חצי כוס מייפל
מוס אספרסו:
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
שקית פודינג ווניל
חצי כוס אספרסו
רבע כוס חלב
2 שקיות סוכר וניל
גנאש:
100 גרם שוקולד מריר
120 מ"ל שמנת מתוקה
כף דבש
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה ביחד עם המייפל
מוסיפים אותה לבסקויטים מרוסקים דק
משטחים בתבנית מעל הבסקויטים
שופכים שוב חצי כוס מיפל ובעזרת כף
מורחים ומשטחים
מוס אספרסו:
מקציפים את השמנת למרקם מעט סמיך
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים
לקצף יציב שופכים מעל הבסקויטים
גנאש:
ממסים את כל החומרים לתערובת חלקה
מצננים מעט שופכים מעל המוס
ובעזרת קיסם ארוך יוצרים צורות של שיש