גביניות מרושתות

הצורה של גביניות אילו הן פתרון מצויין למי שכל הזמן
נפתח לו הגביניות
מתכון:
קילו קמח
כף גלוטן
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
4 ביצים
כוס שמן
גביע יוגורט 3% 150 מ"ל
כוס מים 240 מ"ל
מילוי גבינה:
400 גרם גבינה 5%
2 כפות פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
2 כפות אבקת סוכר
חלמון אחד
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות
להתפיח 40 דקות.
לחלק את הבצק ל5 עיגולים ולתת מנוחה 10 דקות
מילוי גבינה:
לערבב את כל החומרים ביחד ולהכניס לתוך שק זילוף
כל עיגול לפתוח למרובע לחצות את המרובע לחצי לזלף
2 טורים בכל טור 3 זילופים בחלק השני של הריבוע
לעבור עם הגלגלת ולהניח מעל הריבוע המזולף ולסגור היטב בקצוות ולחלק למרובעים
להתפיח שעה למרוח ביצה
ולאפות בחום 200 מעלות בטורבו במשך 12 דקות
סירופ סוכר:
כוס סוכר כוס מים
מיץ מחצי לימון
להרתיח ולמרוח כשהגביניות יוצאות מהתנור