גביניות במילוי מוס שוקולד לבן לימוני

המילוי ההורס הזה של הגביניות
זה בזכות שילוב המתוק של השוקולד הלבן
עם החמיצות של גרידת הלימון
נותן ניגודיות טעמים מנצחת
מתכון:
500 גרם קמח
כף שמרים
3/4 כוס סוכר
חצי כפית מלח
גרידת לימון
2 חלמונים
חצי כוס שמן
כוס מים (יתכן שתצטרכו עוד חצי)
מילוי גבינה:
חבילה טוב טעם
2 כפות פודינג ווניל
כף קמח
גרידת לימון
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם שוקולד לבן
25 גרם חמאה
ביצה אחת
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק
ומתפיחים 20 דקות
מילוי גבינה:
את השוקולד והחמאה ממיסים ביחד
לתערובת חלקה
מערבבים את כל חומרי המלית
ואת תערובת השוקולד מוסיפים
מערבבים היטב
שופכים לשק זילוף ומכניסים למקרר
עד שהבצק מוכן
מחלקים את הבצק ל4 חלקים
כל חלק מרדדים לריבוע
בעזרת גלגלת יוצרים ריבועים
מזלפים תלולית וסוגרים בצורת מעטפה
מתפיחים את הגביניות שעה
מורחים חלמון טרוף
ואופים בחום
220 מעלות בטורבו 10 דקות
הסוד הוא באפיה הקצרה
מוצאים מתנור ומורחים בסירופ סוכר שעשוי
מכוס סוכר וכוס מים (להרתיח 10 דקות)
הגביניות לא יוצאות שחומות

אוהבת אותן קטנות בגודל ביס

תראו כמה מילוי