בלונדיז אוריאו ושוקולד לבן עם קרם אוריאו

חיתוכיות אוריאו טעימות בטירוף
את העוגה ניתן לעשות ללא הקרם מלמעלה
צילמתי לכם את סוג העוגיות שהשתמשתי בהם
תבנית 20*30
מתכון:
3 ביצים
150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד לבן(חבילה אחת קצצתי לחתיכות קטנות)
1 חבילה אוריאו מרוסקת לחתיכות גדולות
(צילמתי לכם את האריזה למטה)
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
חצי כוס סוכר
כף דבש
קרם אוריאו:
חבילת אוריאו
375 מ"ל שמנת מתוקה(קופסא וחצי)
2 כפות פודינג ווניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה מורידים מהגז ומוסיפים חבילת שוקולד הלבן
משהים 5 דקות עד שהשוקולד נמס ומערבבים לתערובת חלקה
מוסיפים את הביצים,סוכר,ומערבבים היטב מוסיפים את האוריאו והשוקולד הלבן
ובסוף את שאר היבשים מערבבים ושופכים לתבנית
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 18 דקות
קרם אוריאו:
מרסקים את חבילת האוריאו לאבקה
מקציפים את כל החומרים ביחד
מוסיפים את האוריאו מרוסק ומערבבים בתנועות קיפול
שופכים מעל הבלונדיז ומקררים

אני השתמשתי ב2 חבילות כאלה