בחושה דבש תפוחים ושטרוייזל אניס

עוגה מאד מיוחדת בטעמה בזכות האניס
הרבה לא יצליחו לזהות מהו הטעם הזה
וכשיגלו הם יאמצו את התבלין הזה בהרבה עוגות
תבנית 24
מתכון:
3 תפוחים מסוג גרנד סמית
(מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות)
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
קורט קינמון
כף תמצית ווניל
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות דבש
3/4 כוס שמן
רבע כוס מים
שטרויזל:
50 גרם חמאה
50 גרם קמח
50 סוכר חום כהה
50 גרם אגוזים טחונים
קורט אניס(התבלין של הכוכב)
3 כפות שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
שטרוייזל אניס:
מערבבים במעבד מזון
חמאה,קמח,סוכר,והאניס לתערוטבת פירורית
מוסיפים את השוקולד ציפס מערבבים ביד
הכנת העוגה:
מערבבים את התפוחים והדבש ביחד
מערבבים את כל היבשים ביחד
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ויציב
שופכים את המים לקצף הביצים לאחר מכן מוסיפים בזרם דק את השמן
מוסיפים את היבשים מערבבים מעט
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עוד קצת
שופכים לתבנית ומעל מזרים את השטרוייזל
ואופים בחום 155 מעלות 40 דקות
או עד שהקיסם יוצא ייבש