בחושה דבש חלבה ואספרסו

אחת מעוגות הדבש הכי טעימות שתאכלו
היא כל כך קלה להכנה רק מערבבים ואופים
למי שאין אספרסו שיחליף בנס קפה אכותי
רינג 30*10 או אינגליש קייק רחבה
או שתכפילו כמויות ותאפו בתבנית 24
מתכון:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים
60 גרם חלבה חתוכה לקוביות קטנות(3/4 כוס)
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר חום כהה
2 כוסות קמח (240 גרם)
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
חצי כוס אגוזים קלויים קצוצים
(אני השתמשתי בלוז)
חצי כוס אספרסו
(ניתן להחליף בנס קפה)
2 כפות דבש
לזיגוג:
ממרח חלבה אכותי
(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
חצי כוס פייטה פויטן
(שבבי וופל מקורמלים-ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים יחד
ביצים,שמנת מתוקה,דבש,אספרסו,סוכר חום
מערבבים את כל היבשים ביחד
קמח,אבקת אפיה,חלבה,אגוזים, סוכר ווניל
שופכים את היבשים לרטובים ומערבבים עד שהכל נטמע
להזהר מערבוב ייתר
אופים בחום 155 מעלות בטורבו במשך 35/40 דקות
או עד שהקיסם יוצא יבש
כשעוגה יוצאת חמה מהתנור
תמרחו ממרח חלבה (חשוב שיהיה אכותי)
ותפזרו את הפייטה