בחושה דבש אגוזי לוז ושוקולד דולסי נדירה

תשכחו מכל עוגות הדבש שהכרתם עד היום
העוגה הזאת היא נדירההההההההה
היא תככב אצלכם בחג ואל תהפכו אותה לפרווה
שתהיה לכם אחת חלבית גם כך בטוח אתם תכינו מגוון
תבנית קוגלהוף או סיר פלא
מתכון:
3 ביצים
חצי כוס שמן
100 גרם חמאה מושחמת
(תמיסו אותה על הגז עד שתשחים מעט היא מקבלת טעם אגוזי)
3 כפות סוכר חום כהה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס נס קפה (שעשוי מ2 כפיות נס משובח ומים)
חצי כוס חלב
כוס דבש
כפית קינמון
כפית זנגוויל (אבקה טחונה)
100 גרם שוקולד בלונדי בטעם קרמל מלוח
2 כוסות קמח
2 כפות קורנפלור
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
כוס אגוזי לוז קלויים טחונים דק
אופן ההכנה:
הביצים,השמן,החמאה,הדבש, הסוכר חום,הקפה,החלב,
טורפים היטב בקערה גדולה לתערובת חלקה
את כל היבשים מכניסים למעבד מזון ומערבבים עד שנהית
תערובת כמו קמח
את היבשים מכניסים בפעמיים לרטובים ומערבבים ממש מעט עד שהכל נטמע
שופכים לתבנית משומנת
ואופים בחום 155 מעלות בטורבו 50 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
גנאש
100 גרם שוקולד בלונדי
90 מ"ל שמנת מתוקה
כפית דבש
ממיסים הכל ביחד מצננים ושופכים מעל העוגה