בורקס במילוי בשר פטריות ועשבי תיבול

זאת מנה שתמיד תראה מכובדת לפתיחה
כשמארחים אנשים
רצוי לאפות שעה לפני הגשה
אם אתם מכינים אותה לערב שבת
תאפו שעה לפני שבת ותשאירו בחוץ
לא לחמם על הפלטה כי הבצק מתרכך
מתכון:
חבילת בצק עלים
מילוי
400 גרם בשר טחון
כוס כוסברה קצוצה
כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס שמיר קצוץ
שן שום כתוש
בצל אחד מטוגן
7 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
תפוח אדמה קטן מעוך לפירה
חצי כף כרכום
כפית כמון
כף מלח אטלנטי
כף ראס אל חנות
קורט פפריקה חריפה(אופציונלי)
אופן ההכנה
שמים את הבשר על מחבת משומן
ומתחילים לבשל אותו תוך כדי ערבוב
לאחר 7 דקות מוסיפים את כל התבלינים
עם רבע כוס שמן וממשיכים לערבב
מוסיפים את הפטריות ועשבי התיבול וממשיכים בערבוב
כשהכל מתאחד מוסיפים את התפוחי אדמה מערבבים היטב
ומקררים את התערובת לחלוטין

ממלאים את הבצק בתערובת
מורחים מעל ביצה
ניתן לפזר שומשום וקצח
ואופים בחום 190 מעלות 40 דקות

לא להעמיס במילוי אני הנחתי מעל עלי בזילקום