בבקה כוסמין במילוי דאבל שוקולד ואגוזי לוז

הגשם שירד היום הביא לי חשק לאפות שמרים במילוי עשיר של שוקולד
הפעם בחרתי לעשות את השמרים מקמח כוסמין 70%
ע"מ שהבצק יהיה רך והכי קרוב לקמח הלבן שמתי בו הרבה ביצים
ע"מ שלא אצטרך לשים חמאה בבצק.
יש כבר במילוי חמאה וזה בהחלט מספיק.
גירדתי מעל המילוי שוקולד מריר כדי לחזק את טעם השוקולד
ובתוך המילוי יש 2 כפות ממרח תמרים ע"מ שמילוי יהיה עסיסי
טעם התמרים אינו מורגש להפך הוא מדגיש את טעם השוקולד
מתכון:
קילו קמח כוסמין 70%
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
קורט מלח
3 ביצים
3 חלמונים
כוס שמן (200 מ"ל)
כוס וחצי מים (350 מ"ל)
מילוי השוקולד:
200 גרם חמאה
כוס קקאו אכותי ומשובח
2 שקיות סוכר ווניל
2 כוסות סוכר(מי שלא אוהב מתוק שישים כוס סוכר ויוסיף עוד 2 כפות ממרח תמרים)
כפית קינמון
2 כפות גדושות ממרח תמרים
(לערבב את כל חומרי המילוי במעבד מזון למשחה חלקה)
תערובת שוקולד:
לגרד 100 גרם שוקולד מריר
ולשים 4 כפות אגוזי לוז טחונים וקלויים ולערבב
את התערובת נפזר מעל המילוי כשנרדד את הבצק
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק בערך 15 דקות 
ולשים בהתפחה שעה או עד שמכפיל את הנפח
לחלק את הבצק ל5 כדורים ולתת להם מנוחה 10 דקות
לפתוח כל עיגול לריבוע דק וגדול חשוב לשמן את משטח העבודה
למרוח מילוי שוקולד
ולפזר מעל את תערובת השוקולד המגורד עם אגוזי הלוז
לגלגל ולהניח בתבנית אנגליש קייק
כך לעשות עם שאר הכדורים
להתפיח את העוגות 40 דקות
ולאפות בחום 190 מעלות 17 דקות
כשהעוגות יוצאות רצוי להרטיב אותם עם סירופ סוכר
שעשוי מכוס סוכר וכוס וחצי מים ולהרתיח 10 דקות

שימו לב כמה קיפולים ע"מ שהעוגה תהיה עשירה במילוי