אצבעות שום עם עשבי תיבול ולימון

האצבעות האלה מככבות אצלינו בכל וורציה
כשאנחנו עושים על האש או בארוחה חלבית לשבועות
או אפילו סתם כך לנשנש.
הן קריספיות וטעימות בטירוף ניתן לשים איזה עשבי תיבול שרוצים
2 תבניות תנור
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף מלח אטלנטי
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן זית
2 וחצי כוסות מים
צרור של עשבי תיבול קצוצים דק
(כוסברה,פטרוזליה,טימין,בזילקום,גרידת לימון,שן שום כתושה)
לרוטב שום:
חצי כוס שמן זית
כפית אבקת שום
2 שיניים כתושות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים 40 דקות
מחלקים את הבצק לחצי
משמנים את ניירות האפיה ומשטיחים את הבצק
בתבניות,לתת לבצק מנוחה 10 דקות ושוב להשטיח את הבצק
עד שיגיע לכל התבנית
בעזרת גלגלת ליצור מלבנים לאורך ואז לעבור באמצע(ראו תמונה)
לשמן ברוטב שום ולתת התפחה של שעה
לאפות בחום 200 מעלות בטורבו 14 דקות או עד שמשחים קצת
להוציא מהתנור לשמן מעט עם רוטב שום
לחתוך את האצבעות שוב עם הגלגלת.

צרור עשבי תיבול

בעזרת גלגלת יוצרים אצבעות