אצבעות פילו במילוי שקדים מרציפן לימוני

האצבעות האלה כל כך קלות להכנה
וטעימות בטירוף
את סירופ הדבש אני מכינה מדבש אמיתי
כי הוא יותר ובריא ויותר טעים בעיני
ניתן לתבל את סירופ הדבש במה שרוצים
מתכון:
חבילת בצק פילו
100 גרם נטורינה מומסת
למרציפן שקדים לימוני
300 גרם שקדים מולבנים קלויים
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
40 גרם נטורינה מומסת
כף מי וורדים
כף מיץ לימון
גרידה מ2 לימונים
לסירופ דבש מתובל
2 כוסות דבש
לימון אחד חתוך לפרוסות
מקל קינמון
2 חתיכות ג'ינגר טרי
2 עלי דפנה
אופן ההכנה:
מעבדים את השקדים בלבד לתעורבת דקה
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שמתגבש הכל ביחד.
לוקחים 2 עלי פילו מורחים כל עלה בנטורינה
חותכים את עלי הפילו לריבועים לוקחים מתערובת המרציפן יוצרים נקניק ארוך
שמים בקצה ומגלגלים.
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 20 דקות או עד שמשחים.
סירופ דבש מתובל:
מרתיחים את הכל ביחד 5 דקות מסננים
וטובלים את האצבעות כשהן חמות.
ניתן לשמור במקרר